Image Image Image Image Image

Aplicatii iOS

Dezvoltare aplicatii iOS

 

iphones

Performanta prin diversitate

Firma noastră este specializată în dezvoltarea aplicațiilor pentru platforma iOS, atât pentru iPhone cât și pentru iPad. Produsele noastre profită la maximum de resursele dispozitivului pentru care au fost proiectate. Gama noastră de produse include domenii variate precum aplicații de publicitate, magazine on-line, aplicații business, precum și altele.

Simplu. Inteligent. Fara compromisuri.

Aplicațiile noastre sunt realizate cu ajutorul software-ului furnizat de compania Apple, asigurând compatibilitatea cu toate dispozitivele iOS. Serviciile noastre includ consultarea cu clienții, planificarea proiectului în cadrul unor ședinte de brainstorming, realizarea aplicației, respectiv distribuirea acesteia prin intermediul AppStore-ului sau prin serverele noastre private.

aplicatii mobile

 

ios programming

Integrare cu sisteme informatice existente

Activitatea dumneavoastră poate profita de aplicația noastră concepută la comandă, iar aceasta va duce la creșterea productivității și a eficientizării modului de lucru. Aplicația este proiectată având în considerație compatibilitatea cu alte software-uri existente deja în cadrul companiei dumneavoastră. Proiectul este realizat pe baza specificațiilor clientului, pentru a se putea îmbina perfect cu activitățile sale de zi cu zi.

Privat sau public

Serviciile noastre includ și distribuirea aplicației, lucru ce poate fi realizat în cele mai multe cazuri prin intermediul AppStore-ului. Această metodă este potrivită pentru aplicații de promovare și magazine online, întrucât aplicația va fi disponibilă tuturor utilizatorilor de dispozitive iOS. Dacă proiectul este destinat utilizării în cadrul companiei, el poate fi distribuit prin intermediul serverelor noastre private.

 

app store server