Image Image Image Image Image

Aplicații în Medicină

Pentru o viata mai buna

Principala arie de activitate a Under Development Office este proiectarea, implementarea si distribuirea de aplicatii mobile destinate domeniului medical si farmaceutic.

Produsele software pentru domeniul medical dezvoltate de echipa noastra se adreseaza atat platformei iOS cat si Android. Aplicatiile ofera interfete custom atat pentru smartphone-uri cat si pentru tablete. Pentru fiecare device sau sistem de operare reusim sa beneficiem de toate functiile native disponibile. Aplicatiile dezvoltate de Under Development Office pot fi distribuite atat prin intermediul magazinelor de aplicatii AppStore si Google Play cat si prin servere dedicate companiilor.

Aplicatiile medicale sunt destinate atat medicilor, pacientilor cat si clientilor corporativi ai retelei de sanatate.

Studiu de caz

In 2012, echipa noastra a proiectat si implementat prima aplicatia mobila destinata unei retele private de sanatate din Romania: Medicover

Impreuna cu Under Development Office am reusit  sa dezvoltam un produs cu adevarat inovator. Aplicatia va avea un impact direct asupra medicilor si pacientilor nostrii, in sensul ca ii va ajuta sa faca programari sau trimiteri direct de pe telefonul personal. Impreuna am trecut peste deadline-uri stricte si am ajuns intru-un final sa dezvoltam o aplicatie cu adevarat “game changing” ”. - Calin Glodeanu, IT Manager Medicover Group

 

 

Urmatorul pas in Telemedicina

Under Development Office a dezvoltat si un produs propriu ce implementateaza cele mai noi tehnologii si concepte de telemedicina.
Puteti citi mai multe despre aplicatia BrightLife pe website-ul dedicat produsului.