Image Image Image Image Image

Aplicații pentru restaurante

“Social dinning”

Printre cele mai cautate si folosite aplicatii din era smartphone-ului se gasesc cele de restaurante. Acest lucru se datoreaza necesitatii restaurantelor de a iesi din monotonia clasica si de a aduce ceva nou pe aceasta piata suprapopulata. In acest sens, Under Development Office, impreuna cu partenerii sai, a dezvoltat o serie de aplicatii ce scot in evidenta restaurantele ce le folosesc. Astfel, acestea vor devenii din ce in ce mai frecventate de catre clientii ce isi doresc o experienta interactiva in timpul efectuarii comenzii si in timpul asteptarii produselor cerute.

Prin intermediul meniurilor virtuale, clientii nu numai ca pot vizualiza produsele restaurantelor intr-o maniera placuta si captivanta, dar in timpul asteptarii comenzii, acestia isi pot verifica adresa de mail, naviga pe Internet si se pot distra prin intermediul jocurilor instalate pe smartphone si tableta.

“Social activities”

Printre ideile de marca ale erei smartphone-urilor si Internetului se evidentiaza necesitatea tot mai mare a companilor de a se promova prin intermediul retelelor sociale. Astfel, o aplicatie mobila reprezinta unealta principala in realizarea acestui scop, mijlocul de propagare fiind utilizatorii ce impartasesc mediului on-line activitatea lor zilnica.

Îmbinând brandul și produsele dumneavoastră cu aplicații de divertisment, aplicații utilitare si de social-network realizați
o nouă formă de promovare cu adevarat captivantă ce va creste cu siguranta veniturile realizate de comania dumneavoastra.